Lærlingmedlemskap - 200.00 kr

Som lærlingmedlem bidrar du til å støtte vårt mål om å fremme det tradisjonsbårne handverket, og å skape ett åpent og inkluderende felleskap for utøvere og interesserte i tradisjonshandverk. Du vil også få tilgang på vår medlemsside og mulighet til å bli oppført på vårt handverkstorg hvis kvalifisert.

Handverkslaget skal fremme det tradisjonsbårne håndverket som kommer til uttrykk gjennom utøvelse av dette. Hovedoppgaven er å skape ett åpent og inkluderende fellesskap for utøvere og interesserte i tradisjonshåndverk, både de yrkesaktive som selger tjenester, men også de som ikke er yrkesaktive lengre men som sitter på kunnskap som er viktig for at fagkunnskapen skal dø ut. Vi skal være en pådriver for bevaring, formidling og utøvelse av alle former for tradisjonsbårne håndverk og enkelt teknikker i denne sammenhengen.

Gjennom denne plattformen ønsker vi at vi i fellesskap fremsnakker våre lokale tradisjonshåndverkere. Vi håper det kan bidra til økt kunnskap og interesse for å ivareta kulturarven vår. Det handler om formidling, kulturarv, kvalitet, kortreist og miljøvennlighet. 

Tusen takk for at du ønsker å bli medlem!

Medlem
Felt merket med rød strek er obligatorisk og må fylles ut.